به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک، شریفی افزود: تنها 60 تن آن زمینه صادرات دارد و نبود زیر ساخت های مناسب در این شهرستان باعث شده است تا به طور کامل از ظرفیت های این محصول بهره برداری نشود.
وی گفت: هم اکنون نام انار ساوه به یک برند جهانی تبدیل شده است و از کشورهای مختلف جهان متقاضی دارد.
شریفی افزود: این شهرستان در تولید انار، طالبی و انجیر رقم زرد پیازی به لحاظ سطح زیر کشت و کفیت محصول تولیدی مقام نخست کشور را دارد.
شریفی گفت: نبود ظرفیت های مناسب سردخانه ای در این شهرستان برای نگهداری اصولی، عدم وجود کارگاه های سورت و بسته بندی و استفاده باغداران از روش های سنتی و خرده مالکی سطح باغات باعث شده تا کمترین سرمایه گذاری و ساماندهی برای صادرات این میوه انجام شود.
وی بیان کرد: ایجاد زیرساخت های تخصصی برای تسهیل امر صادرات محصولات کشاورزی در این شهرستان و متمرکز کردن خدمات صادراتی و کاهش هزینه های صادرکنندگان ضروری است.
شریفی گفت: احداث پایانه صادرات محصول های کشاورزی در این شهرستان می تواند نقش بسزایی در توسعه اقتصاد و شکوفایی آن داشته باشد. /ش ک
/