به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران، «اسماعیل موسیپور» اظهار کرد: عفونتهای ادراری در مردان جوان به علت آنومالیهای مادرزادی در سیستم ادراری و تنگی مجاری ادرار ایجاد میشود، اما در زنان جوان، مسائل مقاربتی و زناشویی و سنگهای عفونی عامل ایجاد عفونت ادراری و ورود عفونت به بدن هستند.
این اورلوژیست افزود: عفونت ادراری در مردان با افزایش سن و با مشکلات و عفونتهای پروستات به وجود میآید، در زنان مسن نیز پس از یائسگی به علت کاهش ظرفیت هورمونی میزان عفونت ادراری بسیار افزایش مییابد.
موسیپور دربارهی عفونتهای ادراری در سن کودکی و بزرگسالی ادامه داد: در سنین کودکی، عفونت ادراری سبب کاهش فعالیت کلیهها میشود اما در بزرگسالی با تب و لرز همراه بوده و مشکلات جانبی به وجود میآورد. همچنین در صورتی که عفونت ادراری با سنگ کلیه همراه باشد، موجب آسیب به کلیه شده و عملکرد آن را ضعیف میکند.
وی گفت: عفونت ادراری در مردان و زنان، علائم مختلفی از جمله تکرر ادرار، سوزش ادرار و تعجیل در دفع ادرار دارد.
این اورلوژیست گفت: میزان ابتلا به عفونتهای ادراری در زنان حدود 10 برابر بیشتر مردان است. درمان این بیماری بصورت دارویی انجام شده و در زنان به مدت 3 تا 5 روز و در مردان به مدت یک هفته تا 10 روز طول میکشد.
موسیپور یادآور شد: زنانی که عفونتهای کلیه همراه با تب و لرز دارند، به مدت یک هفته تا 10 روز باید درمان شوند و بهویژه در عفونت دوران بارداری فرد باید تحت نظر پزشک بستری شود.
وی توصیه کرد مردان از نگه داشتن ادرار در مثانه خودداری و زنان هم پس از فعالیتهای زناشویی، حتماً مثانه خود را تخلیه کنند.
انتهای پیام/م