مطالعات نشان داده است شیر تازه دوشیده شده مادر در یخچال به مدت ۴ روز تازه می‌ماند و مانند سابق که بعد از ۲ یا ۳ روز آن را دور می‌ریختند نباید رو ریخته شود.

عزالدین زنجانی، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: برای این‌که نوزاد نارس به مقدار کافی شیر دریافت کند، باید مادر را آموزش داد و تشویق نمود تا هرچه زود‌تر پس از زایمان، شیرش را بدوشد. 

وی افزود: اساس تاکید تغذیه نوزاد نارس با شیر مادر بر تحقیقاتی است که نشان می‌دهد عفونت‌های دوره نوزادی و ضایعات چشمی و روده‌ای، کمتر بستری شدن شیر خوار در بیمارستان در سال اول زندگی و تکامل بهتر سیستم عصبی او از نتایج تغذیه نوزاد نارس با شیر مادر خودش می‌باشد. 

زنجانی ادامه داد: به علاوه این شیر خواران به دوره نوجوانی رسیده‌اند در مقایسه با شیرخواران که با فرمول تغذیه شده بودند، به میزان کمتری به سندروم متابولیک مبتلا شده ،پر‌فشاری خون و سطح LDL در آن‌ها کمتر و میزان مقاومت به انسولین و لپتین نیز در آن‌ها کمتر بوده است. 

وی در پایان اظهار داشت: در میان این فواید، شاید بیشترین اثر حفاظتی تغذیه نوزاد نارس با شیر مادر مربوط به کاهش مشکلات خطیر گوارشی باشد. 

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.