اصغر نقشی در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: دانه ماش، حاوي بسياري از مواد مورد نياز بدن است و در عين حال کالري کمي دارد.
وی با توصیه به مبتلایان به بیماری دیابت تشریح کرد: ماش زودهضم بوده و از آنجا که ماده غذايي متعادلي است مصرف آن به ديابتيها نيز توصيه ميشود.
نقشی ادامه داد: میزان اسید فولیک ماش بسیار بالاست بنابراین خوردن آن برای پیشگیری از بیماریهای قلبی و عروقی بسیار مفید است.
کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: ماش از نظر منگنز و سلنيوم که خاصيت آنتياكسيداني دارند، نيز غني است و مصرف آن موجب پيشگيري از بيماريهاي مزمن ميشود.
وی اظهار داشت: پتاسيم ماش نيز فراوان است بنابراين مصرف آن براي مبتلايان به پرفشاري خون، توصيه ميشود.
نقشی از مزایای استفاده از جوانه ماش گفت و تاکید کرد: استفاده از ماش به شكل جوانه خواص آن را چند برابر ميكند؛ چرا كه فرآيند جوانه زدن باعث ميشود همه مواد مغذي به ويژه آهن افزايش يابد./ش