رئیس جمهوری آمریکا، در واکنش به آزادسازی مصرف ماریجوآنا در دو ایالت کلورادو و واشنگتن این کشور، این تجربه قانونی را "چالشی دشوار" برای آمریکا ارزیابی کرد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران،باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا، در واکنش به آزادسازی مصرف ماریجوآنا در دو ایالت کلورادو و واشنگتن این کشور، این تجربه قانونی را "چالشی دشوار" برای آمریکا ارزیابی کرد.

 

او روز دوشنبه (۲۰ ژانویه - ۳۰ دی) گفت: "(از نظر من) مصرف ماریجوآنا و مضرات آن از نوشیدن الکل بیشتر نیست اما با این حال این یک عادت بد است."

 

البته اشاره آقای اوباما شاید به انتخاب بین بد و بدتر است اما به نظر می رسد جای این قانون اینجا نباشد چرا که گزینه ها و انتخاب های بهتری هم وجود دارد اینکه از هر دو صرف نظر شود.

 

آقای اوباما که با مجله نیویورکر گفتگو کرده همچنین به تجربه شخصی خودش در دوره جوانی اشاره کرده و گفته: "بارها از من نقل شده که در جوانی گرس کشیده‌ام و خب آن را جزء رفتارهای ناشایست دوران نوجوانی‌ام طبقه بندی می‌کنم. خیلی با سیگار فرقی نداشت که آن هم بخش بزرگی از جوانی و بزرگسالی من بوده است."

 

 

وی گفت نباید آزادسازی مصرف مواداعتیادآور را به عنوان راه حلی برای تمام آسیب‌های اجتماعی دانست.

 

این سخنان را رئیس جمهوری آمریکا در واکنش به قوانین جدید ایالت‌های کلورادو و واشنگتن در غرب آمریکا مطرح کرده که سال گذشته در جریان یک همه‌پرسی به آزادی مشروط مصرف ماریجوآنا رای مثبت دادند.

 

او در بخش دیگری از گفتگو با نیویورکر گفت: "بخش قابل توجهی از آمریکاییان فقیر و اکثرا آفریقایی‌تبارها بارها به علت جرایم مرتبط با ماریجوآنا مجازات شده اند در حالی که قشر متوسط اغلب از تحمل مجازاتی این چنین مصون مانده است."

 

مطابق گزارش سالانه سازمان ملل متحد، حدود ۸ درصد از جمعیت آمریکا مصرف تقننی یا دائمی ماریجوآنا را تجربه کرده‌اند.

 

برخلاف باور رایج که هرویین و کوکایین را الگوی اصلی مصرف معتادان در جهان می‌داند، ماریجوآنا و دیگر مشتقات کانابیس (شاهدانه هندی) پر مصرفترین ماده اعتیاد آور جهان است و از حدود ۲۶۰ میلیون سوء مصرف کننده مواد اعتیادآور در جهان، حدود ۱۸۰ میلیون نفر ماریجوآنا مصرف می‌کنند.

 

 

 

مجله نیویورکر یکی از نشریات الکترونیکی پر طرفدار در آمریکا است.

 


مبارزه با مواد مخدر دروغ بزرگ کاخ سفید

مصرف مواد مخدرآمریکایی ها در سه دهه اخیر مصائب فردی و اجتماعی فراوانی را به دنبال داشته است. بهانه آزاد سازی ماریجوانا و قانونی اعلام کردن مصرف آن از سوی مسئولان این دو ایالت، به دلیل گرایش و شدت یافتن مصرف مواد مخدر سنگین تر و تزریق آنهاست که علاوه بر افزایش اعتیاد به گسترش ایدز نیز انجامیده است.

 

با آزاد شدن استعمال ماریجوآنا و سرایت آن به ایالت های دیگر آمریکا اداره مبارزه با مواد مخدر در آمریکا به یک سازمان سمبلیک و نمایشی تبدیل خواهد شد.

 

اداره مبارزه با موارد مخدر آمریکا (به اختصار DEA) یک آژانس فدرالی زیر نظر وزارت دادگستری آمریکا است که مسئول کنترل مواد مخدر و مبارزه با قاچاقچیان در داخل و خارج آمریکاست.

 

در اوایل ۱۹۷۰ مقر این سازمان در واشینگتن، دی. سی. بود، اما سال های بعد با افزایش بودجه، مسئولین دی‌ایی‌ای به فکر یافتن محل بهتری شدند که در نهایت منجر به انتقال دفتر مرکزی به ویرجینیا شد.

 

تعداد کارمندان اداره مبارزه با مواد مخدر آمریکا تا سال ۲۰۰۹ برابر بود با ۱۰.۷۸۴ نفر کارمند و بودجه سالانه آنها ۳ بیلیون دلار در سال ۲۰۱۲ بود.

برچسب ها: اوباما ، ماریجونا ، امریکا
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.