انتخاب تغذیهٔ گیاهی که حاوی ویتامین‌های گروه B هستند، روح انسان را لطیف‌تر و خلق و خو را بهبود می‌بخشد.

دکتر کوروش جعفریان متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران بیان کرد: تغذیه قطعا با خلق و خو رابطه دارد، مواد غذایی حاوی املاح و ویتامین‌ها می‌تواند در بهبود خلق و خو تاثیر بگذارد. 

وی خاطرنشان کرد: گیاه خواری که ماهی نمی‌خورد، منابع امگا ۳ را باید از کجا تامین کند و کمبود امگا ۳ در کاهش آرامش و اخلاق نیکو موثر است. در این میان کلم بروکلی و بعض از روغن‌های گیاهی حاوی امگا ۳ هستند، که روی سلامتی فرد تاثیر بسزایی دارند، با این وجود انتخاب تغذیه گیاهی کم در بهبود خلق و خو دخیل است. 

این متخصص تغذیه با اشاره به اینکه «کم خونی» نیز موجب کاهش خلق و خوی انسان می‌شود، تصریح کرد: در گیاه خواران کمبود آهن بسیار مشاهده می‌شود و به مراتب افزایش می‌یابد. با این وجود این افراد گا‌ها از مکمل‌ها استفاده می‌کنند و باید تغذیه گیاهی مناسب‌تری داشته باشند. 

وی با اشاره به اینکه افرادی که گیاه خواری را انتخاب می‌کنند، شاید ذاتا خوش خلق و لطیف باشند، گفت: گیاه خواری با انتخاب تغذیه گیاهی کمتر دچار خشونت شده و روح‌های لطیف‌تری دارند. خیلی از مواد گیاهی استفاده شده توسط این افراد حاوی ویتامین گروه B و اسید آمینه‌ها، روی و منیزیم هستند که تاثیر زیادی روی خلق و خو دارد. 





انتهای پیام/
برچسب ها: امگا سه ، ماهی ، سبزیجات ، تغذیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار