مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل گفت: شورای آموزش و پرورش استان اردبیل در ارزیابی‌های کشوری جزو شورای ممتاز و شاخص شناخته شده و برای تجلیل و تقدیر معرفی شده است.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اردبیل؛ صابر سپهری امروز در مراسم گرامیداشت هفته شوراهای آموزش و پرورش در اردبیل اظهار داشت: یکی از وظایف و رسالت‌های شوراهای آموزش و پرورش رصد کلیه مشکلات و نارسایی‌ها در حوزه نظام تعلیم و تربیت است که بعد از گذشت دو دهه از شکل‌گیری این شورا روز به روز بر دامنه نظارتی و حرکت‌های ارزشی آن افزوده می‌شود.

وی قوانین شورای آموزش و پرورش را قوانینی مترقی، جامع و کامل در اعتلای نظام تعلیم و تربیت برشمرد و افزود: در این زمینه شاهد رویکردهای متفاوت نسبت به گذشته در پیشبرد اهداف و برنامه‌های مشارکت‌جویانه هستیم چرا که در ماده یک قانون شوراها در تحقق مشارکت و نظارت عموم مردم بر این مجموعه تاکید شده است.

سپهری تصریح کرد: آموزش و پرورش برای رسیدن به نقطه مطلوب و مناسب حوزه تربیتی و آموزشی خود به مشارکت جدی مردم نیاز دارد و در این باب اقدامات و برنامه‌ریزی‌ها به سمتی است تا خروجی نظام آموزش و پرورش تربیت بهترین مدیران و دلسوزان این نظام باشند که در همه عرصه‌ها بتواند قابلیت‌ها و توانمندی‌ها را به نمایش بگذارد.

وی گفت: ما در سطح استان جلسات این شورا را به صورت مرتب و منظم برگزار می‌کنیم و تلاش ما بر این است تا در مسیر رشد و توسعه همه‌جانبه بتوانیم بیش از هر زمان دیگر به وظایف خطیر خود در حوزه تعلیم و تربیت عمل کرده و به صورت کمی و کیفی توسعه این نظام کارآمد را شاهد و ناظر باشیم.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل در ادامه خاطرنشان کرد: دبیرخانه شورای آموزش و پرورش تمام مصوبات را برای به انجام رسیدن دقیق مورد رصد قرار می‌دهد تا در این ارتباط هدف‌گذاری‌ها برای رسیدن به یک نقطه قابل اتکا و تحولی باشد.

انتهای پیام/

برچسب ها: اردبیل ، آموزش ، پرورش
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.