به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران ایلام؛ مجتبی شیرخانی با اعلام این خبر گفت: ظرفیت تولید مرغداری های استان ایلام اکنون به شش میلیون و 500 هزار قطعه در هر دوره رسیده است.
وی افزود: پارسال 34 هزار تن گوشت مرغ در استان تولید شد که این مقدار امسال به 49 هزار تن افزایش می یابد.
معاون جهاد کشاورزی ایلام ادامه داد: : تولید گوشت مرغ در ایلام 5/2 برابر نیاز استان بوده و مازاد آن به استان های همجوار صادر می شود.
شیرخانی یادآور شد: هیچ گونه مشکلی در مورد تامین نهاده های ضروری مورد نیاز پرورش ( ذرت و سویا ) در استان ایلام وجود ندارد.
وی به بهره برداری یک واحد مرغداری گوشتی 20 هزار قطعه ای در چند روز گذشته در شهرستان سرابله اشاره و تاکید کرد: این واحد در زمینی به گستره پنج هزار و 200 متر مربع و با زیربنای یک هزار و 900 متر مربع اجرا شده است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی ایلام تاکید کرد: این واحد مرغداری ظرفیت تولید سالانه 200 تن مرغ گوشتی دارد.
شیرخانی یادآور شد: شمار مرغداری های گوشتی ایلام با احتساب این واحد به 377 واحد رسیده است./س
انتهای پیام/