وی عنوان کرد: آماده کردن دانش آموزان برای رعایت کردن سلامت تغذیهایی عاملی در جهت پیشگیری از "بیماریهای واگیر" و "غیرواگیر" است.
وی اظهار داشت: البته فقط آموزش در مدارس برای سلامت تغذیهای در سنین مدرسه کافی نیست و باید مورد حمایت خانواده هم قرار گیرند و این حمایت باید به صورتی باشد که سلامت تغذیهای در خانه توسط والدین رعایت شود.
وی اظهار داشت: فرهنگسازی غذا در افراد باید از سنین پائین با همکاری خانواده و مدارس امکان پذیر شود و با رویکرد خطی نمیتوان فرهنگ تغذیه را بالا برد.
وی در پایان گفت: فرهنگ تغذیهای متناسب با سن و رشد تکامل و نوآوری متفاوت است ولی سنین مدرسه بیشتر نتیجهبخش است.
انتهای پیام/