مطالعات جديد نشان مي‌دهند افراد زيادي وجود دارند که غذاهاي سنتي با همه‌ي فوايدي که برايمان دارند گاهي مي‌توانند مضر باشند.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران چربي موجود در‌ آبگوشت براي سالمندان مي‌تواند دردسرساز شود از اين رو بهتر است سالمندان مصرف بي رويه اين نوع غذاها را که علاوه بر بالا بردن کلسترول خون باعث افزايش فشار خون و نفخ مي‌شوند پرهيز کند.

بررسي‌ها نشان مي‌دهند؛ سالمندان و گروه‌هاي سني بالاي 65 سال تيم گوارشي ضعيف‌تري نسبت به قبل دارند و بهتر است از مواد غذايي سنگين مانند آبگوشت کمتر استفاده کنند.

نتايج مطالعات نشان مي‌دهند، چربي موجود در مواد غذايي با افزايش سن سريعتر جذب بدن مي‌شود از اين رو سالمندان بهتر است از حداقل چربي گوشت براي تهيه‌ي مواد غذايي استفاده کنند و غلات( لوبيا، نخود و ...) ساعت‌ها قبل از تهيه آبگوشت در آب خيس کنند.


انتهای پیام/

برچسب ها: آبگوشت ، غذا ، سالمند ، چربی ، مواد ، خیس
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.