کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: نصفه فنجان عَرَق سُنبل الطیب در یک لیوان آب سرد اشتهاآور بوده و نوشیدن آن قبل از غذا قابل توصیه است.

اصغر نقشی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: ریشه خشک و یا تَر ین گیاه خواص دارویی دارد.

وی تصریح کرد: محلول تهیه شده از لِه شده ریشه سُنبل الطیب به عنوان محلولی آرامبخش برای اضطراب و بی خوابی موثر خواهد بود.

نقشی ادامه داد: کارشناسان دَمکرده ریشه سُنبل الطیب را برای درمان بی خوابی موثر می دانند.

کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: سُنبل الطیب فعالیت دستگاه عصبی مرکزی را کاهش داده و از این رو دَمکرده یا تنتور ریشه های ان را برای تسکین سرگیجه و سردرد مصرف نمود.

وی اظهار داشت: محلول شستشوی تهیه شده از دَمکرده و یا لِه شده سُنبل الطیب برای بهبودی زخم های مُزمن توصیه می شود.

نقشی تاکید کرد: دَمکرده ریشه سُنبل الطیب همراه گل گاوزبان طپش قلب را کنترل و تنظیم می نماید./س

 

برچسب ها: تقویت ، اشتها ، گیاه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.