یک متخصص بیماریهای عفونی گفت: مصرف چای، عسل و میوه گریپ فروت برای درمان آنفلوانزا مفید است.

به گزارش گروه علمی باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا؛ دکتر رضا زارع ضمن بیان این مطلب افزود: استراحت کافی و نوشیدن مایعات نیز در درمان آنفلوانزا تاثیر دارد.

وی اظهارداشت: آنفلوانزا یک بیماری ویروسی است که با گذشت زمان عامل ویروسی آن دچار تغییرات می شود و باعث علائم بیماری می شود.

وی گفت: ویروس آنفلوانزا باعث بیماری تنفسی حاد می شود و علایم عمده آن شیوع ناگهانی تب بالا و درد شدید عضلانی است.

وی با بیان اینکه ضعف، کمردرد، دردشکمی، سردرد، سرفه و خشونت صدا نیز از سایر علائم این بیماری است.

وی اظهارداشت: فصل شیوع بیماری آنفلوانزا اغلب فصل سرد سال و راه انتقال بیماری، بوسیله تماس مستقیم و غیر مستقیم با بیمار است و استفاده از لیوان، حوله، دستمال، مسواک و وسایل شخصی بیمار موجب سرایت آن به دیگران می شود.

دکتر زارع افزود: روبوسی و دست دادن و تماس نزدیک با بیمار، باعث انتقال بیماری آنفلوانزا می شود و ازدحام جمعیت در مهد کودک ها، سربازخانه ها و محیط های شلوغ به راحتی ویروس آنفلوانزا را منتقل می کند.

وی گفت: این بیماری به ندرت عوارض ریوی و قلبی شدید دارد و گاهی عفونت باکتریال ثانویه نیز در این افراد باعث عوارض جدی در گوش میانی و ریوی می شود.

این متخصص عفونی در خصوص استفاده از واکسن آنفلوانزا، گفت: افراد کهنسال، اطفال، افراد که مبتلا به بیماریهای سرطانی، نارسایی تنفسی،کلیوی،قلبی،دیابتی هستند و همچنین زنان باردار باید واکسن آنفلوانزا دریافت کنند.

وی گفت:واکسن آنفلوانزا هر ساله یک بار باید در فصل پاییز تزریق شود و اگر فردی آنفلوانزا داشت و دچار خلط خونی و یا درد شدید گوش و نارسایی تنفسی و تنگی نفس و درد قفسه صدری شد، باید زودتر به پزشک مراجعه کند.


انتهای پیام/
برچسب ها: چای ، عسل ، آنفلوآنزا
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.