زبان فراتر از شیرینی، شوری و ترشی، تلخی‌ها را حس می‌کند.

محسن خوش نیت متخصص غدد در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران افزود: زبان فراتر از شیرینی، شوری و ترشی، تلخی‌ها را حس می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: مزه تلخ مزه خوشایندی برای بدن نیست، بدن آن را در غلظت‌های کم نیز تشخیص داده و واکنش نشان می‌دهد.

خوش نیت خاطرنشان کرد: مواد تلخ موادی هستند که بدن ما با آنها سازگاری نداشته و ممکن است که غذا مسموم یا زهرآلود باشد و برای تشخیص زود و به هنگام بدن، حساسیت بدن بالا رفته و به مزه تلخ واکنش نشان می‌دهد.

وی گفت: علت حس شدن زود به هنگام تلخی در زبان وجود گیرنده‌های زیاد و حساس به تلخی است.

انتهای پیام/

برچسب ها: زبان ، مزه ، غلظت ، حساسیت ، شیرینی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار