فاطمه حسینی، متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: چربیها، به ویژه چربیهای غیراشباع همچون اسیدهای چرب امگا۳ و امگا۶ در ساختمان سلولهای عصبی به کار میروند برای بدن ضروری است.
وی افزود: به همین علت مصرف مقادیر مناسبی از روغنهای گیاهی مایع همچون روغن ذرت، زیتون و سویا برای سلامت و عملکرد سیستم عصبی بسیار ضروری است.
وی خاطرنشان کرد: مصرف روغن ماهی یا مکمل اسیدهای چرب امگا۳ در پیشگیری و درمان افسردگی و پریشانی تأثیر بسیار شگفتانگیزی دارد.
وی اذعان داشت: مصرف امگا۳، خطر سکتههای قلبی را به خصوص در بیماران قلبی کاهش میدهد.
وی یادآور شد: خواص امگا ۳ بسیار تحسین برانگیز است که قلب را در مقابل سکته قلبی، مرگ ناگهانی و مشکلات ضربان قلب محافظت میکند.
وی درخصوص فواید دیگر امگا۳ گفت: تأثیر مثبت برعملکرد مغز و سیستم عصبی دارد و سهم داشتن در مبارز با بیماریهای التهابی است.
انتهای پیام/