
وی تصریح کرد: پژوهش در شیلات این استان به منظور شناخت پتانسیلهای آبزی پروری، بررسی و برآورد توان تولید طبیعی، گونه های پرورشی مناسب، سدهای خاکی و مطالعه برخی از مزارع آبزی پروری انجام می شود.
این مسئول تاکید کرد: تحقیقات ارزیابی پساب خروجی از مزارع پرورش ماهی و نقش آن در ارتقا کیفیت و کمیت گیاهان برخوردار از این پساب، با همکاری موسسه تحقیقات شیلات ایران در استان زنجان انجام شده است.
مدیر امورشیلات و آبزیان استان زنجان، استفاده از عصاره گیاهان از جمله آویشن شیرازی برای درمان بیماری های ماهی و بررسی پرورش ماهی آزاد دریای خزر در قفس و در مزارع با سیستم باز گردشی آب رااز دیگر تحقیقات انجام شده بیان کرد.
صیادبورانی مهمترین اهداف این تحقیقات را تولید پایدار، ایجاد اشتغال بیشتر و مداوم، شناسایی گونه پیشنهادی مناسب برای هر منبع آبی، کمک به افزایش تولید در واحد سطح، معرفی گونه های اقتصادی دارای ارزش صادراتی به این استان و افزایش توجیه اقتصادی ذکر کرد.
وی خاطر نشان کرد: پس از انجام این مطالعات تاکنون ماهی سفید دریای خزر، ماهی آزاد دریای خزر و فیل ماهی که از مرغوب ترین گونه های ماهیان خاویاری می باشد، به استان زنجان معرفی شده و دردست تولید است./س