وی میزان تولید زعفران استان را 50 کیلو برشمرد و تصریح کرد: الان در تولید پیاز زعفران به مرز خودکفایی رسیدهایم که این نقطه مثبت در کشاورزی لرستان محسوب میشود.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان لرستان گفت: لرستان خاستگاه زعفران بوده و اسنادی دال بر تأیید این موضوع نیز وجود دارد
وی با بیان اینکه کشت زعفران طی چند سال گذشته در لرستان آغاز شده از برنامهریزیهای این سازمان در استان جهت افزایش آن خبر داد و افزود: زعفران کشت کمتوقعی نسبت به آب بوده و بهراحتی میتوان سطح بسیار وسیعی از اراضی کشاورزی استان را به آن اختصاص داد.
دادگر ادامه داد: کشت زعفران بهعنوان محصولی سودده و اقتصادی در استان با همکاری مرکز تحقیقات و معاونت تولیدات گیاهی این سازمان انجام شده است.
وی با اشاره به برخی ویژگیهای زعفران استان که باعث برتری آن نسبت به تولید این محصول در استانهای دیگر شده، اضافه کرد: رنگدهی زعفران استان 277 واحد بوده که این رقم در کشور 220 است؛ عطردهی استان 33 واحد و کشور 22، طعم 100 و کشور 85 و... است./س
انتهای پیام/