عبداللهی در گفتگو با
خبرنگار اجتماعي باشگاه خبرنگاران با اعلام اين خبر گفت: در همین راستا اين هم انديشي ها با هدف نهادينه سازي زندگي مطلوب در محله ي خوب و با همکاري و تعامل افراد ساکن در محلات برگزار شد.
وی افزود: اين هم انديشي ها، فرصت مناسبي براي ساکنان هر محله از هر قشري است که توانمندي ها، ظرفيت ها و نظريات راهگشاي خود را براي ارتقاي کيفيت زندگي و کارکردهاي محله به کار برند.
وی اظهار داشت: در صورت استفاده از ظرفيتهاي توانمند کانون هاي محلي و شناسايي و جذب افراد اثر گذار محلي در برنامه هاي فرهنگي و اجتماعي، بي ترديد مي توان گام مستحکمي در راستاي تقويت و توسعه ي کيفي محلات برداشت و زندگي مطلوب در محله ي خوب را تجربه کرد .
وی تصريح کرد: در واقع چنين هم انديشي هايي تلاش دارد تا ظرفيت هاي مثبت و نقاط قوت محله را تبيين کند و با ترسيم چشم انداز محله، به چگونگي بهره گيري از اين نقاط قوت و ظرفيت ها از نگاه اهالي دست يابد .
وی ادامه داد: در اين هم انديشي ها، تمام ابعاد اجتماعي و فرهنگي محله ي خوب و زندگي مطلوب مورد بحث و بررسي قرار مي گيرند تا بستري مناسب براي تلاشي همگاني در راستاي ارتقاي سطح زندگي مطلوب در محله، ايجاد شود.
عبداللهی خاطر نشان کرد: بررسي روابط اجتماعي و همسايگي در محله، توانمندي معلولان محله و شيوه هاي ارتقاي زندگي اجتماعي، ابعاد فرهنگي و اجتماعي زندگي مطلوب و نقش روابط سالم خانوادگي در افزايش مطلوبيت محله از جمله محورهاي اساسي در اين هم انديشي هاست.