10 هزار و 500 تن ماهی کیلکا امسال در مازندران تولید و روانه بازار شد.

مدیر کل شیلات مازندران در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران ساری؛ گفت: صیادان این مقدار ماهی را به ارزش 12 میلیارد و 500 میلیون تومان در 9 ماه گذشته صید کردند.

حبیب نژاد با اشاره به افزایش 18 درصدی مقدار کیلکای صید شده از دریای خزر افزود: نیمی از ماهیان کیلکای صید شده مصرف انسانی و نیمی دیگر صادر می شود.

به گفته وی ماهی کیلکا به رغم جثه کوچک ، دارای ارزش غذایی بالایی است به طوری که به لحاظ خواص پروتئینی به نسبت گوشت قرمز برتری دارد و مهمترین غذای ماهیان خاویاری دریای خزر را تشکیل می دهد/س

/انتهای پیام

برچسب ها: کیلکا ، امسال ، مازندران
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.