نماینده مردم دماوند و فیروزکوه و رودهن در مجلس گفت: رسیدن به فناوری و نوآوری با پرورش ذهن خلاق دانشجویان و دانش آموزان امکان‏پذیر است و فرهنگ پژوهش بایددر مدارس و دانشگاه‏ها توسعه یابد.

 

حمید رضا مشهدی عباسی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران رودهن اظهار داشت: پژوهش و دستاوردهای آن چراغ راهنمای مدیران است و اگر مدیران به این باور برسند، از لطمه به کارشان در امان خواهند بود.

وی ادامه داد:خلاقیت، پژوهش و نوآوری، انسان و جوامع انسانی را به سوی یک زندگی بهتر و راحت تر با امکانات بیشتر هدایت می کند.

مشهدی‏ عباسی با اشاره به پستی که در سال نوآوری و شکوفایی در آموزش و پرورش استان تهران داشت، افزود: در آن سال، گزارشی از جشنواره خوارزمی به دستم رسید، مبنی بر اینکه شهرستان های استان تهران در این جشنواره مقام 29 یعنی یکی مانده به آخر را دارند.

نماینده مردم دماوند و فیروزکوه و رودهن در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: مدیران ما در آن زمان نمی‏ دانستند که جشنواره خورازمی در چه فضا و سیستمی باید حرکت کند و اگر بودجه ای وجود دارد، چگونه و کجا هزینه شود.

وی ادامه داد:در همان سال با تحقیق و بررسی، استان را به رتبه 15 و سپس در سال بعد به رتبه نهم رساندیم.

مشهدی‏ عباسی، نامگذاری سال‏ های اخیر توسط مقام معظم رهبری را مانند حلقه های زنجیری دانست که در جهت و مسیر سند چشم ‏انداز توسعه وضع شده ‏اند و اگر حلقه های این زنجیره به هم وصل شوند، می توان کتاب‏ ها و طرح های زیادی ارائه داد.

نماینده مردم دماوند و فیروزکوه و رودهن در مجلس شورای اسلامی، یکی از خروجی های سرمایه‏ گذاری در دانشگاه های آزاد اسلامی و به ویژه دانشگاه آزاد واحد دماوند را برگزاری مسابقات رباتیک برشمرد که بروز و ظهور خلاقیت و نوآوری دانشجویان را به دنبال دارد.

مشهدی ‏عباسی در خصوص توجه به توسعه فرهنگ پژوهش در مدارس و دانشگاه‏ ها افزود: نمی خواهیم در این زمینه به کسی نمره دهیم اما اگر بودجه ای وجود دارد، باید با مدیریت و برنامه ریزی درست مصرف شود/س.


برچسب ها: فرهنگ ، پژوهش ، مدارس ، دانشگاه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.