به گزارش خبرنگار باشگاه
خبرنگاران قم، حجتالاسلام والمسلین سید علی عماد در نخستین اجلاسیه مدیران و صاحبنظران حوزوی عرصه پژوهش که در مدرسه علمیه معصومیه قم برگزار شد در سخنانی اظهار کرد: همه آنچه که در حوزههای علمیه رصد میکنیم با همت و حمایت شما بزرگواران پیش رفته است و البته هنوز نقاطی از کاستی وجود دارد که باید آن نقاط را برطرف کنیم.
وی اظهار کرد: میتوانیم در حوزه تربیت نیروی انسانی مناسب فزونتر از وضعیت کنونی به انباشت و تولید روزآمد نیروی انسانی مناسب دست پیدا کنیم و این مهم با برنامه ریزی آموزشی دقیق و اجرای آن محقق میشود.
معاون پژوهش حوزههای علمیه بیان کرد: اگر ما این اقدام مهم را انجام داده و از سوی دیگر نیازهای جامعه را شناخته و نسبت به آن آگاهی یافته و اولویت شناسی کنیم میتوانیم از ظرفیتهای موجود برای پاسخگویی به نیازها استفاده کنیم.
وی ادامه داد: اگر بتوانیم به سند اولویتهای پژوهشی برسیم، دستگاههای بهره بردار و مصرف کننده را در نظام شناسایی کرده و دست آنها را در دست تولید کنندگان دانش قرار دهیم گام بلندی برداشتهایم.
حجتالاسلام والمسلمین عماد اظهار کرد: امروز جهان به نقطهای رسیده که هیچ مسئلهای یک ضلعی نبوده و حل آن با مشارکت همه بخشهای دانش است.
وی بیان داشت: در روزهای اخیر سه مرکز تخصصی که با هدایت و زعامت دو مرجع بزرگوار شیعه تاسیس و توسعه پیدا کرده است را مشاهده کردهام و توفیقات این مراکز برای من بسیار شگفت انگیز بود.
معاون پژوهش حوزههای علمیه با اشاره به اینکه مرکز تخصصی کلام به همت و هدایت آیت الله سبحانی تاسیس شده است ادامه داد: این مرکز در طول 20 سال قریب به هزار نفر فارغالتحصیل داشته و این افراد ظرفیت بسیار برجسته برای پاسخگویی هستند.
وی با اشاره به فعالیت مرکز تخصصی تفسیر و مرکز تخصصی شیعه شناسی با هدایت آیت الله مکارم شیرازی بیان داشت: مرکز تفسیر دارای هزار نفر فارغ التحصیل بوده و مرکز تخصصی شیعه شناسی دارای خروجیهای بسیاری بوده و باید زمینه کار پژوهشی را برای این نیروهای انسانی نخبه فراهم کنیم.
حجتالاسلام والمسلمین عماد بیان کرد: اگر مدیریت این نیروها و افراد تربیت شده به صورت دقیق انجام شود شاهد انفجاری در عرصه علم خواهیم بود./س