رضا ثقلینی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: هدف از تهیه سیلو را نیز می توان تهیه و نگهداری علوفه به منظور به حداقل رساندن اُفت مواد مغذی قلمداد نماییم.
وی تصریح کرد: تلفات مواد پروتئینی در علوفه های سیلو شده کم است.
ثقلینی ادامه داد: علوفه سیلو شده آبدار، خوش خوراک و ارزان قیمت بوده و در اکثر مواقع سال مورد استفاده قرار می گیرد.
قائم مقام معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: به منظور افزایش ارزش غذایی، خوشخوراکی و تنظیم رطوبت سیلاژ مواد افزودنی نظیر تفاله خشک چغندرقند، کاه، ملاس و اوره به آن اضافه می شود.
وی اظهار داشت: با سیلو نمودن علوفه فضای کمتری نسبت به علوفه خشک اشغال می شود به طوری که در هر مترمکعب سیلو 600-500 کیلوگرم علوفه و در روش خشک شدن 125 کیلوگرم در هر مترمکعب می توان ذخیره نمود.
ثقلینی تاکید کرد: سیلو کمبود مرتع را در شرایط خشکی جبران می کند./ز