قائم مقام معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: افزایش ارزش غذایی علوفه ها از طریق افزودن مواد مختلف یا حداقل ثابت نگه داشتن ارزش غذایی علوفه ها در زمان برداشت از مهم ترین اهداف تهیه سیلو عنوان شده است.

رضا ثقلینی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: هدف از تهیه سیلو را نیز می توان تهیه و نگهداری علوفه به منظور به حداقل رساندن اُفت مواد مغذی قلمداد نماییم.

وی تصریح کرد: تلفات مواد پروتئینی در علوفه های سیلو شده کم است.

ثقلینی ادامه داد: علوفه سیلو شده آبدار، خوش خوراک و ارزان قیمت بوده و در اکثر مواقع سال مورد استفاده قرار می گیرد.

قائم مقام معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: به منظور افزایش ارزش غذایی، خوشخوراکی و تنظیم رطوبت سیلاژ مواد افزودنی نظیر تفاله خشک چغندرقند، کاه، ملاس و اوره به آن اضافه می شود.

وی اظهار داشت: با سیلو نمودن علوفه فضای کمتری نسبت به علوفه خشک اشغال می شود به طوری که در هر مترمکعب سیلو 600-500 کیلوگرم علوفه و در روش خشک شدن 125 کیلوگرم در هر مترمکعب می توان ذخیره نمود.

ثقلینی تاکید کرد: سیلو کمبود مرتع را در شرایط خشکی جبران می کند./ز

برچسب ها: ارزش ، غذایی ، علوفه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.