
ابوالقاسم مبینی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران ساری افزود:اگر چه بیش از 20سانتی متر برف درمنطقه برزمین نشته است،ولی با حضور بموقع نیروهای راهداری محورهای لایی و استخرپشت که دو جاده اصلی روستایی منطقه هزارجریب به شمار می روند، باز هستند و تردد در آنها با کندی جریان دارد.
مبینی گفت:نیروهای راهداری از آغاز بارش برف با تمام توان اقدام به برفروبی و نمک پاشی در محور های مختلف هزارجریب کردند تا راهی امن برای رانندگان فراهم شود.
وی از رانندگانی که قصد تردد در محورهای کوهستانی شهرستان را ندارند خواست تا علاوه بر همراه داشتن زنجیرچرخ، از سالم بودن خودروی خود اطمینان حاصل کنند.
مبینی گفت:با توجه به کوهستانی بودن منطقه و نبود امکانات خدماتی و اقامتی بویژه در فصل سرما، بهتر است از ترددهای غیر ضروری خودداری شود/س
انتهای پیام //