شرکت آفیوس (Aphios) موفق به ارائه روشی برای کپسوله کردن تتراهیدروکانابینول شده‌است. این ماده که از گیاه شاه‌دانه گرفته می‌شود توسط نانوذرات پلیمری کپسوله شده‌ است که این کار عملکرد آن را بهبود می‌دهد. اخیرا این نوآوری شرکت آفیوس در اداره ثبت پتنت آمریکا به ثبت رسیده است.

به گزارش خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران، شرکت آفیوس (Aphios) اعلام کرد که از سوی اداره ثبت پتنت آمریکا به آنها اطلاع داده شده‌است که پتنت این شرکت تحت عنوان Nanoencapsulated Delta-9-Tetrahydrocannabinol مورد پذیرش قرار گرفته است. این پتنت درباره ساخت نانودارویی با استفاده از ترکیب شیمیایی تتراهیدروکانابینول است که به صورت اختصار Δ9-THC نامیده می‌شود. 

تریور کاسترو از محققان و مخترعین این پتنت می‌گوید: این فناوری جدید می‌تواند برای تولید APH-0812 مورد استفاده قرار گیرد. این ترکیب در درمان بیماری ایدز و برخی سرطان‌ها می‌تواند مفید باشد. همچنین با این فناوری می‌توان APH-1305 نیز تولید کرد، ماده شیمیایی که در درمان MS و برخی ناهنجاری‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. فرمولاسیون مبتنی بر فناوری‌نانو که در ترکیب Δ9-THC مورد استفاده قرار گرفت برای برخی بیماری‌های مزمن نظیر چاقی، ترک سیگار و شیزوفرنی می‌تواند مورد استفاده قرار گیرد. 
ا
ین شرکت با این فناوری، داروی حاوی Δ9-THC را با نام تجاری Dronabinol® تولید و به بازار عرضه کرده است؛ این داروی خوراکی مبتنی بر نانوذرات پلیمری قابل تجزیه می‌باشد. همچنین ترکیب Δ9-THC را داخل روغن دانه کنجد حل کرده و داروی خوراکی دیگری موسوم به Marinol® را به بازار عرضه کرده است. در این فرمولاسیون جدید، ترکیب Δ9-THC به آهستگی رهاسازی می‌شود. 

با این فناوری جدید، Δ9-THC را می‌توان با خلوص مناسب (بیش از 99 درصد) جهت استفاده در داروسازی تولید کرد. در این پتنت، محققان نشان داد که چگونه می‌توان از پلیمرهای قابل تجزیه برای کپسوله کردن Δ9-THC استفاده کرد. کپسوله کردن این ترکیب درون پلیمر موجب محافظت از آن در معده و روده می‌شود. با این فرمولاسیون رهایش Δ9-THC به کندی صورت می‌گیرد و با این کار مقدار این ماده در جریان خون در حد مشخصی ثابت می‌ماند. 

آفیوس یک شرکت داروسازی بوده که روی تولید داروهای مبتنی بر فناوری‌نانو کار می کند. این شرکت در حوزه درمان بیماری‌هایی نظیر سرطان، ناهنجاری‌های عصبی و بیماری‌های عفونی داروهایی را تولید کرده است. بخشی از حمایت‌های مالی پروژه اخیر این شرکت، توسط موسسه ملی سرطان تامین شده‌است.


انتهای پیام/
برچسب ها: نانو ، سرطان ، فناوری ، فرمول
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار