به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران ،نسرین علیزاده با تاکید بر مطلب فوق اظهار کرد: در شرایط خاصی که دسترسی به آب آشامیدنی سالم وجود ندارد نظیر هنگام سفر و در شرایط بحرانی و اضطراری مصرف آب آشامیدنی بطری شده ضرورت مییابد.
وی افزود: آب سالم و بهداشتی بهترین نوشیدنی برای رفع تشنگی و تأمین کننده نیاز بدن برای انجام سوخت و ساز طبیعی مواد است که به تعادل مواد در بدن کمک میکند.
علیزاده تصریح کرد: آب همچنین تعدیل کننده حرارت بدن است و در هنگام تعریق این حرارت کنترل میشود.
وی با بیان این که انتقال برخی ویتامینها در بدن از طریق حل شدن در آب انجام میشود، تأکید کرد: از مصرف آب یا خرید بطریهایی که به مدت طولانی در مجاورت نور آفتاب و حرارت قرار گرفته است به شدت خودداری کنید.
علیزاده گفت: به دلیل بالا بودن برخی املاح در آبهای معدنی نظیر سدیم لازم است افراد مبتلا به بیماریهای کلیوی و قلبی – عروقی نظیر فشار خون بالا در مصرف این آبها احتیاط و در این زمینه با پزشک خود مشورت کنند.
وی با اشاره به این که مصرف مداوم آبهای معدنی توصیه نمیشود، اضافه کرد: از پر کردن مکرر بطریهای پلاستیکی یک بار مصرف با آب و نوشیدن چندباره از آن به دلیل خطر وجود آلودگیهای میکروبی خودداری کنید.
انتهای پیام/م