به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شیراز؛ رییس سازمان جهاد کشاورزی فارس گفت: از بیش از 47 هزار هکتار باغ انجیر استان فارس 43 هزار هکتار آن بارور و بقیه نهال است.
خرد، شهرستان های استهبان ، نی ریز ،جهرم ، داراب و کازرون را عمده مراکز تولید این محصول برشمرد.
شهرستان استهبان در فاصله 175 کیلومتری جنوب شرقی شیراز با بیش از 23 هزار و 500 هکتار انجیرستان دیم نخستین و مهم ترین منطقه تولید انجیر جهان محسوب می شود .
به گفته عباسی کارشناس انجیر و مرکبات سازمان جهادکشاورزی فارس ، براساس اظهارات کارشناسان فائو (سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد) ، ایران رتبه اول تولید انجیر خشک در دنیا را بخود اختصاص داده است.
انجیر میوه ای شیرین، گوشتدار ، زرد یا بنفش رنگ است که دارای ویتامین A ،B ، C ، قند ، پروتئین ، مواد ازتـه چربی ، آهن ، منگنز و کلسیم است/س.
انتهای پیام/