يكي از علل ايجادكننده "آلرژي‌هاي غذايي" مركبات هستند و بهترين درمان در اين زمينه حذف مواد آلرژيك و حساسيت‌زا از وعده‌هاي غذايي است.

دكتر مسعود موحدي عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي تهران، در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، اظهار داشت: 3.5 تا 4 در صد آلرژي‌هاي غذايي افراد نسبت به پروتئين شير گاو است.

وي افزود: تشخيص آلرژي بسيار مهم است و با تشخيص صحيح و به‌موقع و دقيق مي‌توان نوع آلرژي را مشخص و از رژيم غذايي بيمار حذف نمود.

وي در ادامه با اشاره به اينكه پرهيز از آلرژي‌هاي غذايي و مواردي كه بيمار آلرژي نداشته و به صرف يك تصور كلي از مصرف يكسري مواد غذايي خودداري مي‌كند مخرب است، خاطرنشان كرد: افراد نبايد سرخود رژيم گرفته و از مصرف برخي مواد غذايي كه به صرف تصور كلي مي‌‌پندارند آلرژي دارد خودداري كنند زيرا دچار سوء تغذيه مي‌شوند.

انتهاي پيام/

برچسب ها: آلرژی ، غذا ، مرکبات ، رژیم ، علوم ، مخرب
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.