کودکان زير يک سال را درگير مي کند که والدين بايد مراقب تغذيه کوکان با "تخم مرغ" باشند.

حسام الدين نبوي زاده فوق تخصص آسم و آلرژي در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران بيان داشت: آلرژي به تخم مرغ آلرژي غذايي نسبتا شايعي است که در سن پايني بيشتر بروز خواهد کرد. کودکان به خاطر حساس بودن زودتر دچار اين حساسيت مي شوند.

وي افزود: در خانواده هايي که آلرژي به تخم مرغ وجود دارد بايد بعد از يک سالگي زرده تخم مرغ به کودک داده شود در غير اين صورت مصرف تخم مرغ از 6 سالگي به بعد شروع شود، بهتر است.

نبوي زاده با بيان اينکه ميزان حفيف و شديد بودن آلرژي به تخم مرغ بايد تعيين شود، خاطرنشان کرد: به افراد حساس توصيه مي شود که از تخم مرغ و فرآورده هايي که تخم مغر در آنها به کار رفته مثل کيک ها استفاده نکند واکسن هاي آنفولانزا و سرخک در زرده تخم مرغ کشت مي شود که تزريق اين واکسن براي افراد حساس به تخم مرغ هنگام مصرفتخم مرغ و فرآورده هاي آنها موجب بروز آلرژي، عوارض پوستي و خارج مي شود ،بنابراين والدين بايد مراقب تغذيه کودکان خود در هنگام مصرف تخم مرغ باشند.

اين فوق تخصص آسم و آلرژي تصريح کرد: تنگي نفس، پايين آمدن فشار خون و در نهايت مرگ از علائم فرم هاي شديد آلرژي به تخم مرغ است.

انتهاي پيام/

برچسب ها: آلرژی ، کودک ، تخم مرغ ، تغذیه ، مغز ، حساس
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.