برجسته‌ترين علائم آلرژي غذايي بصورت اگزماي پوستي، علايم ريوي و گوارشي وعلائم سيستميك در بيمار مشاهده مي‌شود اما خطيرترين آنها "آنافلاكسي" است.

دكتر مسعود موحدي، فوق تخصص آلرژي و ايمونولوژي باليني در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران با اشاره به اينكه طي دو دهه گذشته آلرژي‌ها افزايش پيدا كرده‌اند، اظهار داشت: طي ده سال اخير شاهد رشد آلرژي‌هاي غذايي بوده‌ايم و در تمام سنين مي‌توان اين نوع آلرژي را مشاهده كرد.

وي با بيان اينكه آلرژي غذايي بيشتر در دوران كودكي با علائم گوناگوني ظاهر مي‌شود، خاطرنشان كرد: بدترين نوع فرم ايجاد‌ آلرژي غذايي آنافلاكسي است كه بصورت سقوط ناگهاني فشارخون و علائم سيستميك با كاهش سطح هوشياري و كهير و جنراليزه ظاهر مي‌شود و ممكن است، منجر به مرگ بيمار هم بشود.

انتهاي پيام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.