نوروز حقي كارشناس تغذيه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: براساس يافتههاي جديد استفاده زياد از تخم مرغ و شير به همراه گوشت قرمز سبب ايجاد حالت خستگي دايمي در افراد ميشود برخلاف آن نيز استفاده زياد از گوشت و غذاهايي كه خوردن آنها در روز پيشنها ميشود باعث ايجاد انرژي بيش از حد و در نتيجه عصبانيت،تشويش، تحريك و همچنين جوش زدن بيش از حد افراد خواهد شد.
وي افزود: خوردن مواد غذايي در ساعاتي كه بيشتر مفيد و قابل جذب بدن باشد، باعث حفظ وزن مناسب بدن نيز ميشود، براي مثال اگر لبنيات در نيمه روز مصرف شوند به سختي جذب بدن خواهند شد و در نتيجه سبب پديد آمدن يك منبع انرژي استفاده نشده كه به چربي تبديل ميشود، در صورتيكه همين لبنيات اگر در ساعات ويژه خود مصرف شود سبب ايجاد وزن اضافي نخواهد شد.
اين كارشناس تصريح كرد: در هنگام شب بايد آب نوشيد چرا كه آب هنگام شب بدن را پاكيزه ميكند تغذيه در زمان مناسب به معناي نيرو بخشيدن بيشتر به ساختمان بدن است.
وي در پايان اظهار داشت: خوردن سالاد و گوجه فرنگي در ظهر، باعث جذب كامل آن خواهد شد در حاليكه شب به هنگام تهاجم غير قابل تحملي براي معده خوهد بود.
انتهاي پيام/