گفتنی است: کلم بروکلی منبع سولفورافن است که یک محافظ قوی در برابر سرطانها شناخته میشود.
بررسیها نشان میدهند: جوشاندن و گذاشتن کلم بروکلی در مایکروفر باعث از بین رفتن خواص ضدسرطانی کلم بروکلی میشود، اما بخارپز کردن کلم بروکلی به مدت 4 دقیقه باعث افزایش خواص ضدسرطانی آن به میزان زیاد میشود.
پژوهشگران میزان بخارپز کردن کلم بروکلی را تا زمانی جایز میدانند که رنگ روشن کلم تغییر نکند و بیش از این بخارپز کردن خواص مفید آن را نابود میکند.
این اولین تحقیق در زمینه نحوه پخت غذا و روش تهیه غذا در تحت تاثیر قرار گرفتن خواص محافظتی آن ماده غذایی در مقابل سرطانها است.
پژوهشگران دریافتهاند؛ که حتی نوع پخت بیشتر از نوع ماده غذایی که افراد میخورند میتواند به محافظت از آنها در مقابل سرطان کمک کند.
انتهای پیام/