به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شیراز؛ بهرام همتينژاد، دبير علمي سمينار گفت: هدف از برگزاري اين گردهمايي علمي، فراهم کردن فرصتي مناسب براي ارائهی آخرين دستاوردهاي علمي، پژوهشي در زمينههاي مختلف كمومتريكس با تأكيد بر كاربردهاي آنها در حوزههاي مختلف و همچنين برقراري ارتباط بيشتر علمي بين پژوهشگران و متخصصان دانشگاهي و مراكز صنعتي است.
وي افزود: در مدت دو روز برگزاري اين سمينار، ۱۳۰مقاله (۳۰مقاله به صورت سخنراني و ۱۰۰مقاله به صورت پوستر) ارائه ميشود.
عضو هيأت علمي دانشگاه شيراز آشنايي با دستاوردهاي جديد در زمينههاي مختلف كمومتريكس؛ تبادل نظر بين اساتيد، دانشجويان و صاحبان صنايع در مورد پيشرفتهاي اخير كمومتريكس در ايران و جهان؛ ايجاد بستر مناسب و فراهم کردن زمينههاي لازم براي توسعهی بيشتر كمومتريكس در كشور؛ تبيين توانمندي روشهاي كمومتريكس در رفع مشكلات صنايع كشور و گسترش ارتباط علمي بين مراكز تحقيقاتي و صنعتي و ترغيب پژوهشگران به كاربردي كردن اين علم را از ديگر اهداف همايش بیان کرد.
كمومتريكس يا شيميسنجي در حقيقت كاربرد علوم آمار، كامپيوتر و رياضي در شيمي است.
كمومتريكس در صنايع داروسازي؛ آرايشي؛ بهداشتي؛ نفت و گاز؛ شيميايي و آزمايشگاههاي تخصصي كلينيكي كاربرد دارد و با پردازش دادهها، به كاهش هزينه و زمان كمك ميكند.
دانشگاه شيراز از دانشگاههاي پيشروي كشور در مباحث مرتبط با كمومتريكس به شمار ميرود و همتينژاد، دانشيار بخش شيمي دانشگاه شيراز موفق شد به عنوان نخستين دانشمند مسلمان و ايراني، جايزهی جهاني كمومتريكسدان جوان 2012 را از آن خود كند.
جايزهی جهاني كمومتريكسدان جوان هر چهار سال يك بار توسط انجمن بينالمللي كمومتريكس با همكاري هيأت تحريريهی مجلهی Chemometrics and Intelligent Laboratory systems به يك نفر كمومتريكسدان جوان زير 40 سال كه در توسعهی كمومتريكس در جهان نقش مهمي داشته باشد، اهدا ميشود.
انتهای پیام/