"به" میوه فصل پاییز است که میوه و دانه ‌آن مصرف دارویی دارد.

محسن ناصری، متخصص فارماکولوژی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: به میوه‌ای است که "به" دو نوع شیرین و ترش وجود دارد. 

"به" شیرین طبع معتدل و "به" ترش طبع سرد و خشک دارد. این میوه برای تقویت مغز، قلب و دستگاه گوارش مفید و استفاده از آن در رژیم غذایی مفید و لازم است. 

وی افزود: "به" نشاط آور است و کسالت‌ها را دور می‌کند و بوییدن آن باعث افزایش انرژی می‌شود. 

مربای تهیه شده از این میوه بسیار مقوی است و تمام افراد می‌توانند روزمره مصرف کنند. 

وی ادامه داد: جای تهیه شده از "به" که به رنگ قرمز آلبالویی در می‌آید برای تقویت و معده مفید است اگر به روش تنوری پخته شود در درمان اسهال مزمن مفید است. 


انتهای پیام /
برچسب ها: به ، معده ، مربا
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار