به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شیراز، .
محمد جعفر صادقی اظهار کرد: تولید مرغ در سال 90، 108 هزار تن و سال 91 به 130 هزار تن افزایش یافته است.
وی خاطر نشانکرد: تولید گوشت مرغ در همه نقاط این استان صورت میگیرد و به استانهای هرمزگان، بوشهر، خوزستان، کرمان، اصفهان، کهگیلویه و بویراحمد و تهران عرضه میشود.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان با بیان اینکه ظرفیت تولید مرغ در هر دوره بیش از حد مورد نیاز در مرغداریها است، گفت: بزرگترین واحد مرغداری استان در نیریز و داراب با ظرفیت 180 هزار قطعه در یک مرغداری برای یک دوره است.
صادقی تصریح کرد: در سطح استان یک هزار و 200 واحد مرغداری با ظرفیتهای 5 تا 180 هزارتایی وجود دارد.
در ۶ ماه نخست امسال ۶۹ هزار و ۴۲۴ تن گوشت مرغ در فارس تولید شد که با این رقم، فارس در این زمینه، مقام دوم کشور را به خود اختصاص داد.
صادقی افزود: ایجاد 35 کارخانه خوراک دام و طیور و دیگر کارخانههای مرتبط، ایجاد کود برای کشاورزی و محصول سالم، ارزآوری در زمینه صادرات، زمینه اشتغال را در این استان فراهم کرده است/س.