تیرنگ نیستانی، متخصص تغذیه و رژیم درمانی دانشیار دانشگاه شهید بهشتی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه تغذیهای میتواند باعث افزایش تری گلیسرید خون شود، گفت: غیر از اضافه دریافت کالری که غالبا به صورت چاقی دیده میشود، ترکیب در رژیمهای غذایی هم بسیار در این امر موثر است.
این متخصص تغذیه و رژیم درمانی در ادامه تصریح کرد: رژیم غذایی سالمی که دربرگیرنده میزان کافی میوه و سبزیجات تازه باشد، میتواند نقش موثری در کنترل وزن و ایجاد تناسب اندام در افراد داشته باشد.
دانشیار دانشگاه شهید بهشتی ادامه داد: رژیمهای غذایی که از چربیهای اشباع از جمله انواع روغنهای نباتی جامد، خامه، کره، سرشیر، شیرهای پرچرب، انواع شیرینیها، انواع بیسکویتها که چربیها را به طور نامشهود در خود دارند از عوارضی هستند که میتوانند علاوه بر افزایش تری گلیسرید خون منجر به کاهش HLO (چربی خوب) شوند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: به دلیل اینکه بیماریهای مزمن در طی زمان تکوین پیدا میکند، بدیهی که بالا رفتن سن سقف ابتلا به آنها نیز افزایش پیدا میکند اما ضرورتا با سن مرتبط نیست.
انتهای پیام/