وي تصريح کرد: "آلودگي هوا" باعث بروز و ايجاد راديکال هاي آزاد شده و اين راديکال هاي آزاد عوامل سرطان زا هستند که مصرف ميوه هاي حاوي آنتي اکسيدان غلبه بر سرطان را برعهده دارند.
انوشه تصريح کرد: ويتامين A در ميوه هايي با رنگ زرد و نارنجي مانند هويج، ويتامين C در مرکبات، کيوي، کلم برگ، ويتامين E در ميوه ها، جوانه گندم و سلنيوم در ماهي، گوشت و آجيل به وفور يافت ميشود که مصرف روزانه آنها به کاهش مضرات آلودگي هوا کمک شاياني مي کند.
اين متخصص تغذيه تأکيد داشت: مصرف سيب موجب عدم جذب سرب در بدن مي شود که مصرف روزانه آن را همراه پرتقال و نارنگي به افراد به خصوص افرادي که از خانه بيرون مي آيند، توصيه مي کنيم.
انتهای پیام/