به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شیراز، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی فارس گفت: سالانه ۱۳۰ هزار تن گوشت مرغ در فارس تولید میشود.
محمد جعفر صادقی اظهار کرد: تولید مرغ در سال 90، 108 هزار تن و سال 91 به 130 هزار تن افزایش یافته است.
معاون جهاد کشاورزی فارس با اشاره به افزایش 17 درصدی تولید گوشت مرغ در سال 91 نسبت به سال گذشته گفت: استان فارس در زمینه تولید گوشت مرغ، مقام دوم کشور را به خود اختصاص داده است.
وی خاطر نشانکرد: تولید گوشت مرغ در همه نقاط این استان صورت میگیرد و به استانهای هرمزگان، بوشهر، خوزستان، کرمان، اصفهان، کهگیلویه و بویراحمد و تهران عرضه میشود.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان با بیان اینکه ظرفیت تولید مرغ در هر دوره بیش از حد مورد نیاز در مرغداریها است، گفت: بزرگترین واحد مرغداری استان در نیریز و داراب با ظرفیت 180 هزار قطعه در یک مرغداری برای یک دوره است.
صادقی تصریح کرد: در سطح استان یک هزار و 200 واحد مرغداری با ظرفیتهای 5 تا 180 هزارتایی وجود دارد.
وی با بیان اینکه توان تولید استان فارس به بیش از 2 هزار تن گوشت مرغ در سال میرسد، گفت: با وجود 17 کشتارگاه در سطح استان و 1200 واحد مرغداری، اشتغال زایی از مهمترین برکات تولید گوشت مرغ است.
صادقی افزود: ایجاد 35 کارخانه خوراک دام و طیور و دیگر کارخانههای مرتبط، ایجاد کود برای کشاورزی و محصول سالم، ارزآوری در زمینه صادرات، زمینه اشتغال را در این استان فراهم کرده است/س.