با مصرف این سس می‌توان چربی‌های بدن را کاهش داد .

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران؛ براساس نتایج مطالعات پژوهشگران به این نتیجه رسیدند که بدن انسان می‌تواند به سرعت، بیشترین مواد مغذی مانند ویتامین‌های K,A,D,E را با وجود مواد چرب جذب کند، برای همین روغن زیتون بهترین سس محسوب می‌شود زیرا به بدن انسان کمک می‌کند مواد مغذی موجود در سالاد را بهتر جذب کند.

نتایج نشان می‌دهد؛ در روغن زیتون اسیدهای چرب اشباع نشده وجود دارد که می‌تواند به آب شدن چربی‌های دور شکم کمک کند و اشتهای افراد را کاهش دهد.

بهترین روش تهیه سس این است که روغن زیتون را با سرکه مخلوط کنید و یک سس لاغر کننده خوب با سالادتان میل کنید به عقیده متخصصان با این نوع سس می‌توان از افزایش گلیسمی خون بعد از مصرف غذا پیشگیری کرد.



انتهای پیام/

برچسب ها: سس ، چربی ، روغن ، زیتون ، مواد ، مغذی ، لاغر ، اسید ، ویتامین
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار