سبزی‌ها در فرآیند آبپز شدن تقریبا تمام ارزش غذایی خود را از دست می‌دهند از این رو بهتر است آن‌ها را به صورت خام و تازه مصرف کرد.

محمدرضا فلاحت، متخصص پوست، مو و زیبایی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: میوه و سبزی و مواد غذایی تازه بر شفاف سازی پوست بسیار موثر و از پیری زودرس نیز به شدت جلوگیری می‌کنند چراکه حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان هستند. 

وی افزود: بسیاری از رنگدانه‌های شیمیایی که در میوه‌ها و سبزی‌ها موجود هستند خاصیت آنتی اکسیدانی بسیار بالایی دارند و از تخریب سلولی به شدت پیشگیری می‌کنند. 

وی تصریح کرد: رادیکال‌های آزاد موجود در بدن خصوصا در پوست را که در تماس با محیط اطراف است فلج می‌کند و مانع عملکرد تخریبی آن‌ها می‌شود. 

وی یادآور شد: برای دریافت آنتی اکسیدان کافی موجود در میوه و سبزی‌هابهتر است که به صورت خام مصرف شوند چراکه حرارت و نگهداری در یخچال و فریزر از میزان آنتی اکسیدان به شدت می‌کاهد. 

وی در خاتمه گفت: ذرت و هویج را می‌توان به صورت پخته و یا آبپز مورد استفاده قرار گیرد. 

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار