وي افزود: پرهيز از عامل سرماخوردگي و تقويت سيستم ايمني بدن با مصرف ميوه و سبزيجاتي چون ليمو، پرتغال، كرفس، شلغم ، لبنيات و ماهي، حاوي ويتامين C و املاح مفيد، مهمترين راه هاي پيشگيري از اين بيماري است.
همچنين مریم مهر آذری متخصص تغذيه خاطر نشان كرد: برگ كرفس حاوي مقدار زيادي ويتامين A (بتاكاروتن) و ساقه كرفس منبع غني ويتامين هاي گروه B اسيد فوليك و C، املاح پتاسيم، كلسيم، منيزيم، آهن، فسفر، سديم و چند نوع از اسيد آمينه ضروري است.
وي ادامه داد: اين سبزي مفيد مي تواند مكمل خوبي براي زيبايي پوست و مو باشد و نوشيدن آب آن سه روز در هفته نه تنها به سلامتي قلب و دستگاه گوارش كمك كرده بلكه پوست شادابتري نسبت به بقيه دارند.
به گفته اين متخصص تغذيه افرادي كه ناخن شكننده دارند با خوردن آب كرفس و كلسيم موجود مي توانند به رشد و ترميم مو و ناخنها كمك كنند.
وي با اشاره به اينكه فشار خون يكي از مشكلات جامعه امروزي محسوب ميشود اظهار داشت: تحقيقات نشان داده مصرف هفتگي روزانه آب كرفس، نقش مؤثرتري در كاهش فشار خون داشته و اگر افراد به طور مداوم آب كرفس مصرف كنند فشار خون نرمال مي شود.
انتهای پیام/