ويتامين C و املاح كرفس در رفع علائم "سرماخوردگي" و زكام معجزه مي كند.

دكترسیدنصر الدين رضوي  زادگان در گفتگو با خبرنگار بهداشت ودرمان باشگاه خبرنگاران با تأكيد بر بيماري هاي شايع فصل پاييز گفت: سرماخوردگي در فصل پاييز شايع ترين علل مراجعه افراد به مطب است كه در اين خصوص شناخت افراد نسبت به سرماخوردگي ويروسي عفوني و باكتريايي و راه هاي پيشگيري، در سلامتي و بهبودي سريع بيمار مهم است.

وي افزود: پرهيز از عامل سرماخوردگي و تقويت سيستم ايمني بدن با مصرف ميوه و سبزيجاتي چون ليمو، پرتغال، كرفس، شلغم ، لبنيات و ماهي، حاوي ويتامين C و املاح مفيد، مهم‌ترين راه هاي پيشگيري از اين بيماري است.

همچنين مریم  مهر آذری متخصص تغذيه خاطر نشان كرد: برگ كرفس حاوي مقدار زيادي ويتامين A (بتاكاروتن) و ساقه كرفس منبع غني ويتامين هاي گروه B اسيد فوليك و C، املاح پتاسيم، كلسيم، منيزيم، آهن، فسفر، سديم و چند نوع از اسيد آمينه ضروري است.

وي ادامه داد: اين سبزي مفيد مي تواند مكمل خوبي براي زيبايي پوست و مو باشد و نوشيدن آب آن سه روز در هفته نه تنها به سلامتي قلب و دستگاه گوارش كمك كرده بلكه پوست شاداب‌تري نسبت به بقيه دارند.

به گفته اين متخصص تغذيه افرادي كه ناخن شكننده دارند با خوردن آب كرفس و كلسيم موجود مي توانند به رشد و ترميم مو و ناخن‌ها كمك كنند.

وي با اشاره به اينكه فشار خون يكي از مشكلات جامعه امروزي محسوب مي‌شود اظهار داشت: تحقيقات نشان داده مصرف هفتگي روزانه آب كرفس، نقش مؤثرتري در كاهش فشار خون داشته و اگر افراد به طور مداوم آب كرفس مصرف كنند فشار خون نرمال مي شود.


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.