دکتر تیرنگ نیستانی، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت ودرمان باشگاه خبرنگاران گفت: "سویا" به عنوان یک گیاه جایگزین مناسبی برای گوشت قرمز است. اگرچه استفاده از آن امروزه نیاز به فرهنگ سازی بیشتری دارد.
وی افزود: سویا در مقایسه با گوشت قرمز از چربی کمتری برخوردار است. به همین دلیل توصیه میشود برای پیشگیری از بسیاری بیماریها تا حد امکان از سویا به جای گوشت استفاده شود.
دکتر نیستانی بیان کرد: از مزایای دیگر سویا داشتن فیبر غنی به صورت محدود و نامحدود است که محدود آن در کارکرد دستگاه گوارش و پیشگیری از ابتلا به بیماری یبوست و دیگر بیماریها دخالت دارد.
وی ادامه داد: یکی از مزیتهای مهم سویا نسبت به گوشت داشتن آهن بیشتر است.
با توجه به این مسئله که راندمان جذب آهن در گوشت چشمگیر است ولی مقدار آهن در سویا بیشتر است.
وی خاطر نشان کرد: استفاده از مکملهای سویا که به صورت قرص عرضه شده است در سرطانهای بدخیم زنانه باعث تشدید این بیماری میشود به همین دلیل توصیه میشود این ترکیبات به طور متعادل مصرف شود.
انتهای پیام/