طعم خاص و شیرین سرکه بالزامیک باعث شده است تا به اشتباه تصور کنیم این سرکه از "شیره خرما" تهیه می شود اما سرکه بالزامیک از نوعی "انگور شیرین" به دست می آید.

به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران؛ دلیل شیرین بودن سرکه بالزامیک نوع فرآیند آن است و این سرکه برای رژیمی ها بسیار مفید است و "خاصیت ضد سرطانی" دارد.

بررسی ها نشان می دهند سرکه بالزامیک از "انگور" تهیه می شود به همین دلیل حاوی ترکیب های "پلی فنیل" است .پلی فنیل ها آنتی اکسیدان هایی قوی هستند به همین دلیل مصرف سرکه بالزامیک با از بین بردن "رادیکال های آزاد" مانع از ابتلا به انواع سرطان ها می شود.

این سرکه حاوی بسیاری از "اسید های اسید بنزوییک" است بنابر این مصرف آن می تواند به سلامت قلب و رگ ها با جلوگیری از "تجمع چربی" در دیواره رگ ها کمک می کند.

از طرفی مصرف سرکه بالزامیک می تواند در از بین بردن چربی های مضر موثر باشد. این سرکه دارای نوع سنتی، صنعتی و مخلوطی از اين دو است و نوع تغذیه ای آن دارای خواص بیشتری است.

انتهاي پيام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
United States of America
مینا
۰۰:۲۰ ۱۴ دی ۱۳۹۲
mamnon az rahnamaeiyetan