مطالعات جديد دانشمندان نشان مي دهد كه برخي از "خوراكي‌ها" تأثير منفي روي امواج صوتي صدا دارند كه باعث مي‌شوند صداي ما به ظاهر نامطلوب برسد.

به گزارش خبرنگار كلينيك باشگاه خبرنگاران؛ سرخ كردني‌ها، "فست فودها"، "كافئين" و چاي از مواردي هستند كه تأثير نامطلوبي روي "تارهاي صوتي" دارند و مي توانند بر روي كيفيت صدا آسيب وارد كنند. 

مصرف هويج وعسل از مواردي هستند كه "باكتري ها" و "ويروس‌هاي تخريب‌گر" روي "حنجره" را از بين مي برند و افراد براي بهبود سريع "تارهاي صوتي" خود و براي زيباتر شدن صدا بايد "هويج" و "عسل" را حتماً در برنامه غذايي روزانه خود قرار دهند. 

هويج و عسل همچنين به گرفتگي صدا كمك مي كند و آن را كاهش مي‌دهند و استفاده از عسل طبيعي در "صبحگاه" باعث لطيف شدن صدا و تارهاي صوتي مي شود و از "اختلالات صوتي" نيز جلوگيري مي‌كند.
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.