به گزارش
باشگاه خبرنگاران ؛افتتاحیه این رقابتها در استادیوم سوجی پا ، شهر پروتواگرا کشور برزیل برگزار شد و تنها ورزشکار ایرانی حاضر در این رقابتها ایران رئوفی از همدان بود که پرچم مقدس ایران راحمل کرد .
این ورزشکار در مسابقات دوومیدانی 5 هزار متر با 25 نفر به رقابت پرداخت و توانست در رده دهم جهان قرار بگیرد .
برای شرکت کنندگان در این رقابتها حضور در مسابقات جهانی به عنوان نماینده کشورشان از اهمیت بیشتری برخوردار بود و حاضرین به کسب مقام در مرحله دوم اهمیت می دادند .
این بانوی همدانی در رقابتهای 5 هزار متر پیاده روی در بین 18 شرکت کننده در ورزشگاه پوک با دو خطای سهوی در رده ی هشتم قرار گرفت.
دیگر شرکت کننده حاضر در این رقابتها مرضیه تنگستانی از شهرستان شیراز بود که توانست دو مقام ششمی و دهم را در مسابقات دو پیاده روی و ماراتن بدست بیاورد/س .