به گزارش خبرنگار باشگاه خبرگاران، مدير عامل شركت گل فام گفت: ايجاد مجتمع عاي چند منظوره كشت و صنعت در روستاهاي كردستان موجب توسعه گردشگري، ايجاد اشتغال و جلوگيري از مهاجرت روستاييان به شهرها خواهد شد.
شاد فر افزود: بحث طرح مجتمع هاي چند منظوره كشت و صنعت روستايي براي اولين بار در استان مازندران اجرايي شد و امروز مي خواهيم اين طرح را در روستاهاي كردستان كه داراي اولويت هاي هدف گردشگري و محروم هستند اجرايي نماييم.
وي اضافه کرد: اجرايي نمودن طرح مجتمع هاي چند منظوره كشت و صنعت در روستاها مي تواند موجب نگه داشت روستاييان در روستا ايجاد اشتغال در فصل هاي بيكاري و غيره را به دنبال داشته باشد.
شادفر افزود: با وجود راه اندازي اين مجتمع ها اداره كل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان كردستان يك روستاي هدف گردشگري در راستای اجرايي نمودن اين طرح با همکاری خود در تلفيق گردشگري و كشت و صنعت خواهیم توانست هم طرح را اجرايي نماييم و هم از مهاجرت روستاييان جلوگيري و موجب توسعه گردشگري در روستاهاي محروم استان كردستان شويم.
وي در پايان گفت: 80 درصد اين طرح در سازمان ميراث فرهنگي كشور مصوب شده و هم اكنون نيازمند همكاري و تعامل مديران استاني به خصوص اداره كل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان كردستان و منابع طبيعي و جهاد كشاورزي و ساير ادارات مرتبط با اين طرح است تا بتوانيم با وجود پتانسل هاي موجود در روستاهاي استان ايجاد اشتغال نموده و از مهاجرت روستاها به شهر ها و قاچاق در مرزهاي استان و بيكاري جلوگيري شود و زمينه گردشگري و جذب گردشگر و توريسم درماني را در استان رونق داد./س