به گزارش
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران؛ اقداماتی که در فاز اول انجام شد بسیار ارزشمند است و زمینه را فراهم کرد تا این راه را ادامه دهیم و در مرحله دوم محدودیتها را تدریجا به یک فضای متعادل نه تنها برای یوز بلکه برای تمام اکوسیستمی که در این مناطق هستند تبدیل شود و چرخه ای که به وجود می آورد در راس هرم آن گربه سانان هستند.
وی با بیان اینکه یوز بیشترین کاریزما را داراست افزود: خوشحالیم که این گربه جذاب را در ایران داریم و از آن می توانیم برای نماد تیم ملی استفاده کنیم و امیدواریم از این نماد برای بازیهای جام جهانی استفاده شود.
ابتکار ادامه داد: در فاز اول این طرح این نگرانی وجود داشت که آیا در این طرح موفق می شویم یا آنقدر یوز داریم که این طرح را روی آنها اجرا کنیم ؛ علت هم این بود که یک حساسیت ملی برای حفظ گونه های در معرض خطر وجود داشت.
وی در ادامه اذعان داشت: با توجه به اینکه این پروژه یک مرحله را طی کرده راهکارهای عملی و واقع بینانه ای در نظر گرفته شده که امیدوارم در مرحله دوم به گونه ای عمل کنیم که علاوه بر اینکه یک الگوی ملی برای سایر زیستگاهها باشد یک الگوی بین المللی نیز برای سایر گونه ها باشد که بتوان این مدل را از مشارکت مردم و دولت ایران در دنیا عرضه کرد.
رئیس سازمان محیط زیست ادامه داد: موفقیت فاز اول این زمینه را برای این سازمان فراهم کرد تا یک نقشه راه روشنی را تعریف کنیم تا بتوانیم مشکلات زیست محیطی ناشی از عدم توجه منابع طبیعی و مراتع را حل کنیم همچنین به اثبات رساند که دولت و مردم ایران این اراده و تحقق را از خود نشان دادند که آمادگی دارند در پروژه های بزرگتر همکاری کنند و معضلات را در آینده مدیریت کنند.
انتهاي پيام/