به گفته اين كارشناس ديني، زيارت امام رضا(ع) در واقع فرصتي است تا انسان مسائل زندگي خود را مرور كند و بداند كه چقدر حرف و عملش در راستاي عمل به معارف اهل بيت(ع) است و از تاريكيهاي روح كه در اثر انجام گناه بر انسان عارض ميشود، دوري گزيند.
وي تآكيد كرد: لازم است فرد بداند حضورش در مجلس گناه و معصيت، مهر تاييدي است بر اين مجالس و گفتن اين عبارت كه محافل لهو و لعب در من بي تاثير است، قابل قبول نيست.
اين استاد حوزه و دانشگاه درباره تاخير در برآمدن حوائج گفت: گناه تنها عاملي است كه رسيدن به حوائج را به تاخير مياندازد و بهتر است فرد قبل از به زبان آوردن حوائج دنيوي، از امام بخواهد كه زندگيش مورد قبول امام رضا(ع) باشد.
وي گفت: آيه 105سوره توبه، راهبردي ترين آيهاي است كه نشان ميدهد خداوند، پيامبر و مومنان از خلوت و جلوت شما آگاه هستند و منظور از مؤمنان در اين آيه امامان معصوم(ع) هستند.
وي خطاب به زائران حريم رضوي توصيه كرد: رسيدن به ضريح و نزديك شدن به مضجع شريف حضرت امام رضا(ع) مستحب است و زائر در هر جاي حرم مطهر كه باشد در محضر آقاست. لذا زائران بدون آزار و اذيت ديگران به اندازه خود تلاش كنند تا خود را به اطراف ضريح مطهر برسانند و از انوار مطهر و نوراني وجود مبارك امام رضا (ع) بهرهمند شوند./س