از زمان قدیم برخی گیاهان که خاصیت دارویی داشته اند، مصرف آنها توصیه می شده که شاید کمتر از خواص آنها بدانیم.

دکتر حمید عبدی متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با خبرنگار  بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه عرقی جات 400 سال است که وارد طب ایرانی شده و در داروسازی از اسانس گیاهان استفاده می کنند افزود: عرقی جات در کارخانه ها با غلظت های متفاوتی تولید می شوند که هرچقدر غلظت آن بیشتر باشد نام دو آتشه دارد و اگر کمتر باشد به صورت معمولی است.

وی بیان کرد: مصرف عرق نعنا از تحریک روده و تولید گاز جلوگیری می کند و ضد نفخ ضد دل درد است.

عبدی توصیه کرد: مصرف عرق نعنا برای افرادی که به گیاه نعنا حساسیت دارند توصیه نمی شود و نباید عرقی جات را به صورت دائمی استفاده کنند تا وابستگی ایجاد نشود که اثرات سوء بگذارد اما در مواقع اضطراری ضرری ندارد./ع2


انتهاي پيام/

برچسب ها: نعنا ، حساسیت ، عرق ، نفخ ، درد ، دارو ، عرقیجات
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.