دکتر حمید عبدی متخصص تغذیه و رژیم
درمانی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه عرقی جات 400 سال
است که وارد طب ایرانی شده و در داروسازی از اسانس گیاهان استفاده می کنند افزود:
عرقی جات در کارخانه ها با غلظت های متفاوتی تولید می شوند که هرچقدر غلظت آن بیشتر
باشد نام دو آتشه دارد و اگر کمتر باشد به صورت معمولی است.
وی بیان کرد: مصرف عرق نعنا از تحریک
روده و تولید گاز جلوگیری می کند و ضد نفخ ضد دل درد است.
عبدی توصیه کرد: مصرف عرق نعنا برای
افرادی که به گیاه نعنا حساسیت دارند توصیه نمی شود و نباید عرقی جات را به صورت
دائمی استفاده کنند تا وابستگی ایجاد نشود که اثرات سوء بگذارد اما در مواقع
اضطراری ضرری ندارد./ع2
انتهاي پيام/