به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران، ، کردستان در بین استان های سردسیر کشور بعد از همدان، اردبیل و اصفهان مقام چهارم کشور را از نظر تولید سیب زمینی دارد.
حسن نژاد با اشاره به اینکه مزارع سیب زمینی این استان از نظربازده، بکر بودن و آلوده نبودن به آفات وبیماریها جزو مزارع پاک کشور به شمار می آید، افزود : کشاورزان کردستانی سالانه حدود 300 تا 400 هزار تن محصول تولیدی سیب زمینی را وارد بازار مصرف کشور می کنند .
وی اضافه کرد: شهرستان قروه هر سال حدود 6 هزار هکتار از مزارع خود را به کشت 10 رقم سیب زمینی از جمله براندو اسپرئید، بامبا ، مارفونا وآریندا اختصاص می دهند/س .