فاطمه حسینی متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران گفت: شکلات به دلیل غنی بودن از "آنتی اکسیدان" موجب به تاخیر انداختن "مشکلات قلب و عروق" می شود که این مسئله مربوط به ماده اصلی و مفید این ماده خوراکی است.
وی افزود: تمامی شکلات هایی که از "قنادی" و "سوپرمارکت ها" خریداری می شود حاوی "قند ساده"، "چربی اشباع" و نگهدارنده هستند.
حسینی گفت: این شکلات ها که حاوی مواد نگهدارنده هستند بدترین نوع شکلات محسوب می شوند که موجب افزایش وزن، چاقی و مشکلات قلب و عروقی می شود.
وی در پایان توصیه کرد: مصرف یکی یا دو بار شکلات در هفته هیچ ضرری ندارد اما اگر افراد هر صبح شکلات استفاده کنند موجب افزایش قند خونشان شده و منجر به بروز "پرخوری" و در نهایت چاقی بیش از حد می شود.